Samenwerking

Uiteraard werken wij samen met allerlei professionals binnen ons vakgebied. Bent u op zoek naar een fiscalist, een salarisspecialist of een registeraccountant? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Omdat wij u op aangrenzende vakgebieden niet graag laten zitten met uw werkzaamheden, werken wij nauw samen met andere specialisten binnen ons vakgebied. U heeft één vast aanspreekpunt, maar toch geniet u van allerlei expertises.

Fiscalist

Voor complexe belastingtechnische zaken werken wij samen met een fiscalist. Onze fiscalist adviseert bedrijven met betrekking tot complexe fiscale zaken

Salarisspecialist

Ook hebben wij een  salarisspecialist in ons team die zich richt op het verzorgen van salarisadministratie. Deze specialist kent de regels binnen verschillende CAO’s. Zo krijgt u van ons advies op maat.

Registeraccountant

Heeft u een verklaring nodig van een registeraccountant? Onze registeraccountant staat ingeschreven bij het accountantsregister van Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Deze inschrijving geeft ons de wettelijke bevoegdheid om een accountantsverklaring af te geven over de getrouwheid van uw jaarrekening.

Voor een vrijblijvend adviesgesprek, kunt u contact opnemen met dhr. van der Ploeg via telefoonnummer 06-55365848 of onderstaande knop.

Accounting services